Få friske adressedata med AWS Suiten

AWS Suiten version 4 (AWS 4) leverer gratis, dugfriske adressedata til alle – borgere, virksomheder og myndigheder. 15 sekunder efter at den kommunale adressemyndighed har opdateret en adresse, kan du bruge den i AWS 4. Hvis du har behov for adressedata og -funktionalitet i din it-løsning, tilbyder AWS 4 masser af muligheder.

AWS Suiten indeholder:

Autocomplete komponent – nem indtastning af adresser
Et centralt element i behandlingen af adresser i en it-løsning er indtastning af adresser. Derfor skal det selvfølgelig være nemt at lave en it-løsning, som gør det nemt og hurtigt for slutbrugere at indtaste en gyldig adresse. AWS 4 Autocomplete er en komponent, som du kan bruge til det. Du finder den HER.

Download nemt adressedata 
Du kan ved ét klik downloade adresser, adgangsadresser, vejnavne, supplerende bynavne samt postnumre i forskellige formater på AWS 4 Download.

Korttjenester – brug WMS og WFS i dit GIS program 
Hvis du vil se adressedata i dit GIS-program bruger du AWS 4 Korttjenester, som udstiller adresser i både WMS og WFS. Du finder mere information om AWS 4 Korttjenester på http://korttjenester.aws.dk.

DAWA – Danmarks Adressers Web API 
For dig som har behov for at skræddersy adressefunktionalitet ind i din it-løsning har vi lavet AWS 4 DAWA. DAWA giver dig programmatisk tilgang til bl.a. adresser, adgangsadresser, vejnavne, supplerende bynavne og postnumre. Adressevask, reverse geokodning af adgangsadresser og meget andet. AWS 4’s ovenstående tjenester er bygget på DAWA. Læs mere HER

Små eksempler på brug af AWS 4
For at give dig indtryk af hvad AWS 4 kan bruges til, har vi lavet et par små mobile web applikationer.

Danmarks Adresse I Lommen
DAIL giver dig mulighed for at søge efter adresser og præsentere dem på kort med tilknyttede administrative inddelinger: http://dail.aws.dk 

Danmarks Adresser Live
Følg de seje kommunale adressefolks arbejde med at berige Danmark med nye adresser. Du ser de seneste adresser poppe op på din smartphone: http://live.aws.dk.

Mere information
Få mere information på http://aws.dk.
Følg AWS Suiten på Twitter
Meld dig ind i
AWS-gruppen på Digitaliser.dk.

________________

02 februar 2016