Kortforsyningen.dk lancerer "Min Side"

Administrer din kortforsyningsbruger og eventuelle underbrugere, tilmeld dig nyheder og se hvilke produkter, du har adgang til via kortforsyningens nye løsning ”Min side”

Du får adgang til den nye funktionalitet via menupunktet ”Min side” i topmenuen. Her skal du logge ind med dit kortforsyningsbrugernavn. 

Hvis du ikke har et brugernavn, kan du oprette dig som bruger på ”min side”.
Når du er logget på, dukker en venstremenu frem med links til nye sider, hvor den nye funktionalitet er tilgængelig.

Brugeroplysninger på download.kortforsyningen.dk er også opdateret, så ”Min Side” og ”Brugeroplysninger” er identiske. "Brugeroplysninger" ses i topmenuen, når der er logget ind på download.kortforsyningen.dk.

Min Profil

Det er muligt at rette sin egen profil. Du kan nu selv nemt ændre din adgangskode, rette brugertype eller tilknytte en ny e-mailadresse til din bruger.  Så når du ser på min side, kan du samtidig benytte lejligheden til at tjekke og opdatere din profil.

I forbindelse med lancering af min side, er brugertypelisten opdateret for statsbrugere, så alle ministerier og styrelser kan vælges i listen.

Mine produkter

Under menupunktet ”Mine Produkter” kan du se en oversigt over produkter og tjenester, som du har adgang til. Listen er inddelt i tjenestetyper og foldes ud ved klik på tjenestetype – fx WMS. Ved klik på en specifik tjeneste kan du se beskrivelse af tjenesten.

Administrér underbrugere

Underbrugeradministration er opdateret - med en forbedret oversigt indeholdende oprettede underbrugere.

Nyt er, at der også kan oprettes e-mailadresse for underbrugerne, hvilket bl.a. betyder at underbrugere modtager e-mail ved bestilling af data, og underbrugere kan tilmeldes nyheder.

Underbrugere kan ikke rette i egen profil, det er den administrerende bruger, som opretter og ændrer i underbruger-profiler.

Tilmeld Nyheder og Tweets

Nederst i venstremenuen kan du tilmelde dig kortforsyningens nyheder. Indtast din e-mailadresse og herefter vil du vil modtage nyt fra Kortforsyningen direkte i din indbakke. Twitter-nyhederne kan ses også på hjemmesidens forside

Du kan tilmelde dig en eller flere af følgende kanaler:

  • Korforsyningens driftsmeddelelser (fra twitter)
  • Kortforsyningen PIP (små generelle nyhedsopdateringer fra twitter)
  • Øvrige nyheder

 

 

________________

12 januar 2017