Mød Dataforsyningen

Mød Dataforsyningen - ny samlet indgang til data

I 2020 sker der en række ændringer i SDFE’s datadistribution, i den forbindelse samles de frontend adgange, som du i dag kender som kortforsyningen.dk og download.kortforsyningen.dk i én enkel og intuitiv indgang til data og informationer om data.

I dag lanceres Dataforsyningen, hvor du kan hente forskellige webservices på en ny og anderledes måde, end du er vant til på Kortforsyningen. Fra medio juni er der adgang til udvalgte webservices: Natur- og friluftskortet, Forvaltning og Sagsbehandlingskortet, samt en række webservice fra den hydrologiske højdemodel og INSPIRE.

Dataforsyningen, som lanceres i dag er ikke færdig, men en første version, der løbende vil blive bygget videre på. I 2020 vil vi i en række delleverancer løbende tilføje yderligere data, funktionalitet, informationer og muligheder til Dataforsyningen. Få overblik og følg med i delleverancerne under menuen Tidsplan.

Dataforsyningen vil med udgangen af 2020 afløse kortforsyningen.dk og download.kortforsyningen.dk. Vi glæder os til at få afprøvet de nye muligheder på Dataforsyningen og høre, hvad I tænker!

Vær med til at påvirke udviklingen af Dataforsyningen

En vigtig del af udviklingen af Dataforsyningen er løbende at få input fra brugerne, så vi udvikler den rigtige løsning. Derfor afholder vi løbende brugertest, som skal godkendes, før en delleverance kan lanceres. Vi har heldigvis over 17.000 brugere på Kortforsyningen, der allerede har sagt ja til at deltage i brugertest.

Find ud af hvordan du kan deltage i vores Brugertest.

Hvad betyder det for dig?

Er du i tvivl om hvad ændringerne betyder for dig, så kan du finde hjælp under menuen "Hvor skal du hente data ?".

Har du afklarende spørgsmål, som du ikke kan finde svar på? Du kan hjælpe os ved at oprette dit spørgsmål, så vi kan give dig og alle andre brugere de rigtige svar.

Har du idéer eller forslag til hvad vi skal have fokus på i udviklingen af Dataforsyningen, så er du også velkommen til at oprette dem her.

 

________________

22 juni 2020