Ny brugerstyring

Kortforsyningen har sat et nyt bruger- og rettighedssystem i drift.

En af de nye features er understøttelse af token baseret login til Kortforsyningens API. Token baseret login er fremadrettet den anbefalede loginmetode, når man benytter Kortforsyningens API i applikationer og GIS værktøjer.

Kortforsyningen har for nogle måneder siden omlagt den eksisterende ticket service til den nye token baserede system.
Det betyder at ticket servicen de sidste par måneder ikke har generet en 24 timers adgang, men derimod en token der som udgangspunkt ikke udløber. Man kan på 'Min side' sætte en udløbsdato for en token.
Det er også på 'Min side' at man kan oprette, redigere informationer om og slette tokens.

Kortforsyningen vil i en periode stadig understøtte login med brugernavn og password samt ticket forespørgsler.
Der vil komme en særskilt meddelelse på twitter @kortforsyningen og @KFdrift og her på kanalen, når der er sat dato på udfasningen af ticket forespørgsler og login med Brugernavn og Password.

 

På kortforsyningen.dk/Min side er det nu muligt at logge ind med brugernavn og password og generere tokens til brug af Kortforsyningens API.
Dokumentation for brugen af tokens findes her https://kortforsyningen.dk/indhold/login-https-og-tls

Ud over tokens kan du på ’Min side’ se og redigere dine bruger oplysninger, tilmelde og afmelde nyheder, samt oprette underbrugere.

 

På grund af GDPR direktivet vedrørende behandling af personlige oplysninger, vil du, første gang du logger ind, blive bedt om at give samtykke til at SDFE indsamler og benytter dine data.

________________

28 februar 2019