Nyt Qgis plugin

Kortforsyningen Qgis plugin er udkommet i en ny version.

Den største nyskabelse fra version 0.2 til version 1.0 er muligheden for at benytte egne services og datakilder i Kortforsyningen plugin.

Kortforsyningen plugin kommer med en standardopsætning af services og datakilder. I version 1.0 har du mulighed for at blande indhold fra standardopsætningen med indhold fra egne services og datakilder. Du har også mulighed for at slukke for standardopsætningen, undtagen Baggrundskort, fra Kortforsyningen og udelukkende benytte egne services og datakilder.

Det er en feature, der især har været efterspurgt blandt GIS koordinatorer, der opsætter Qgis konfigurationer til et stort antal brugere.

Derudover er der tilføjet WFS services til standardopsætningen af Kortforsyning plugin. WFS'ere bliver vist, hvis din bruger har adgang til WFS services.

Sammen med disse to ændringer er der udrullet en række tekniske optimeringer og opgraderinger.

I Kortforsyningen plugin 'Om plugin' er der en vejledning, til hvordan du benytter egne services og datakilder. Det findes også som pdf-fil her: Om kortforsyningsknappen

Vi håber, du synes godt om de nye muligheder. Hvis du har brug for hjælp til plugin, kan du kontakte supporten: email: support@sdfe.dk eller telefonisk: 7876 8792.

________________

13 juni 2017